Valvoline Homepage Lubricant Advisor About Ashland
print this page

Valvoline Producten & Services

Het oudste merk en nog altijd nummer 1 in innovatie
Dr. John Ellis stond aan de wieg van het eerste merk in de olie-industrie. In 1866 goot hij zijn smeermiddel over de vastzittende kleppen van een V-vormige stoommachine. Kort daarna liet hij de naam Valvoline registreren als ‘s werelds eerste merk voor smeermiddelen. Tegenwoordig worden smeermiddelen, vloeistoffen en autoverzorgingsproducten van Valvoline™ in meer dan honderd landen op de markt gebracht door Ashland Consumer Markets, een  verkooporganisatie van Ashland Inc.

Voorop in innovatie
Ashland heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria waar Valvoline-producten worden ontwikkeld en getest. De specificaties van deze hoogwaardige producten gaan verder dan door de belangrijke autofabrikanten wordt voorgeschreven, zodat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun voertuigen optimaal presteren.

Meer dan een eeuw kwaliteit
Na bijna 140 jaar aan de top wordt het merk Valvoline door miljoenen trouwe klanten over de hele wereld gezien als toonaangevend in product- en servicekwaliteit. Bewezen prestaties Succesvolle raceteams vertrouwen al sinds de eerste autorace in de VS in 1895 op de hoge kwaliteit van Valvoline. Door Valvoline gesponsorde teams hebben kampioenschappen en races gewonnen in de Formule 1, NASCAR , Dakar, Indy 500 en in het wereldrallykampioenschap. De autosport is een van de podia waarop Valvoline de hoge kwaliteit van zijn producten bij een breder publiek onder de aandacht brengt. Kwaliteit toen, nu en in de toekomst Dr. Ellis introduceerde met Valvoline een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. De sector waarin Valvoline actief is heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar wat bij het bedrijf altijd voorop is blijven staan zijn de passie en het streven baanbrekende producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen.

Bezoek http://www.valvolineeurope.com/english/products voor meer informatie over al onze producten.

 
Valvoline brands
SynPower MaxLife DuraBlend Turbo VR1 Racing ProFleet AllFleet Valvoline HD Premium Blue Tectyl VPS
ashland