Valvoline Homepage Lubricant Advisor About Ashland
print this page

Valvoline Produkter og Service

Det første varemerket - Den første innovasjonen
Dr. John Ellis, en amerikansk fysiker, oppdaget de smørende egenskapene hos råolje da han studerte den potensielle helbredende kraften i petroleum. Oljen han fremstilte i 1886 fungerte effektivt ved høye temperaturer og var spesielt godt egnet til å smøre den tidens store dampmaskiner. Dr. Ellis' sylinderolje gjorde at ventilene i dampmaskinen kunne bevege seg lettere. Åtte år senere begynte han å kalle den smørende oljen for "Valvoline"; som ble det første varemerket i den unge petroleumsindustrien. Gjennombruddet hans løste problemet med trege ventiler, korroderte sylindre og tetninger som lakk, og satte standarden for mer effektiv dampkraft og den kraftige veksten i USA med jernbane og dampbåter. I dag  produseres, markedsføres og selges Valvoline(TM) smøreolje, kjemikalier og produkter for vedlikehold av bil i mer enn 100 land av Ashland Consumer Markets (Valvoline), en kommersiell enhet av Ashland Inc.

I forkant med innovasjon
Ashland har et globalt nettverk av laboratorier som utvikler og tester høykvalitative Valvoline-produkter som overtreffer kravene og gir brukerne tillit til at bilen kan yte sitt aller beste.

Mer enn 100 år av kvalitet
Med mer enn 140 år av suksess, anses varemerket Valvoine som en av lederne innen produkt- og service-kvalitet, med millioner av fornøyde kunder over hele verden.

Besøk www.valvoline.no for mer informasjon om alle produktene våre.

 
Valvoline brands
SynPower MaxLife DuraBlend Turbo VR1 Racing ProFleet AllFleet Valvoline HD Premium Blue Tectyl VPS
ashland