Vlasnik / Korisnik

Program Podrška servisnom centru Pitajte ValvolineValvoline Homepage Lubricant Advisor About Ashland

Zašto postati Valvoline servisni centar?

Valvoline, snažan partner sa moćnim brendom.

Vlasnik/operater Valvoline servisnog centra deo je rastuće panevropske mreže nezavisnih servisa. Vaš posao automatski je povezan sa Valvoline-om, lako i brzo prepoznatljivim brendom sa globalnim kredibilitetom i jednim od najpouzdanijih imena u ovom poslu.

Koncept Valvoline servisnih centara je seobuhvatni program dizajniran tako da nezavisnim garažama ponudi snagu globalnog brenda i partnerstvo sa vodećim snabdevačem održavajući Vaš sopstveni identitet i operativnu kontrolu. Stičete poverenje Valvolina i dodatne vrednosti našeg brenda, proizvoda, marketinških programa i tehničke ekspertize.

Program nudi partnerstvo koje odgovara Vašim individualnim potrebama i zahtevima. U okviru programa Valvoline servisnih centara ponuđen je širok spektar poslovnih alata uključujući snažna obeležja, prilagođene komercijalne pakete u cilju maksimalne efikasnosti i profitabilnosti, sveobuhvatne marketinške programe sa efikasnim marketinškim alatima kao i pristup opširnim tehničkim i komercijalnim trening programima.

 
Valvoline brands
SynPower MaxLife DuraBlend Turbo VR1 Racing ProFleet AllFleet Valvoline HD Premium Blue Tectyl VPS
ashland